A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Екватор чемпіонату світу - позаду: 13 медалей України

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 18 січня 2022 року о 21:45

18 січня, у день лижних перегонів - на довгій дистанції українці вибороли ще 1 золоту медаль на чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону, що триває у норвезькому Ліллехаммері і сьогодні, власне, екватор чемпіонату світу  - позаду.  Володаркою "золота" стала спортсменка у класі стоячи Людмила Ляшенко (Харків). Це вже четверта нагорода Люди, і вже друга – золота. Відтак, за чотири змагальні дні у доробку українських паралімпійців – 13 нагород – 3 золоті, 4 срібні та 6 бронзових медалей, а також два українських п’єдестали у виконанні наших спортсменок.

Нагадаємо, що сьогодні спортсмени змагались на дистанціях - у класі сидячи: чоловіки - 18 км і жінки - 15 км; - у класі спортсменів з порушеннями зору та класі стоячи: чоловіки - 20 км, жінки - 15 км.

Вітаємо команду з таким потужним виступом! Завтра - вихідний день на чемпіонаті світу, отож повернемось до вболівання 20 січня!

Офіційні результати: https://www.paralympic.org/nordic-skiing

Трансляція наживо - на офіційній фейсбук-сторінці Національного комітету спорту людей з інвалідністю України - https://www.facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine та на унікальному інклюзивному телеканалі Equalympic.

У чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону беруть участь спортсмени з 32 країн світу. Команду України представляють 25 спортсменів з інвалідністю, які виступатимуть у лижних перегонах та біатлоні та боротимуться за добір паралімпійських ліцензій. Вболіваємо за нашу команду!!!

#Паралімпіада2022 #Beijing2022 #BestTeam

Піднятися на початок