A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Другий переможний день України: перше золото паралімпійської збірної

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 30 серпня 2024 року о 23:59

Надзвичайно яскраво пройшов другий день Паралімпіади в Парижі для національної паралімпійської збірної команди України.: знов 4 медалі, одна з яких – золота!

  • Вже другий день поспіль виборює високі нагороди пара плавець з Маріуполя Олександр Комаров. Сьогодні він - чемпіон на дистанції 100 м вільний стиль, клас S5!!!! Вчора, у перший день Паралімпіади, в нього була бронза.
  • Білий Владислав (пара легка атлетика), метання спису, клас F38 виборов срібну нагороду (Дніпропетровська обл.). Це друга Паралімпіада спортсмена, в Токіо-2020 він теж здобув срібло.
  • Ще одне срібло у доробку дебютантки Паралімпіади-2024 Ірини Пойди з Дніпропетровщини! Сьогодні на дистанції 100 м вільний стиль, клас S5 Ірина виборола срібну нагороду.
  • Срібною медаллю завершила другий змагальний день України в Парижі Наталія Кобзар (пара легка атлетика) на дистанції біг 200 м, клас Т37 (Дніпропетровська обл.). Наталя дебютувала сріблом у Токіо-2020.

Вітаємо українську паралімпійську родину з перемогами в Парижі та зичимо усім 140 паралімпійцям, які представляють нашу державу на цьому грандіозному спортивному форумі - здійснення усіх мрій! Все буде Україна!!!

Розклад змагань та таблицю результатів дивіться на нашому сайті: https://paralympic.org.ua/ua/tag/parizh-2024

Піднятися на початок