A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Діти з інвалідністю отримали стипендії на розвиток спортивних талантів

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 23 грудня 2022 року о 22:54


Підтримка, віра та відповідні умови - все, що потрібно спортсменові-подчатківцю, щоб зробити перший крок на шляху до мрії. Parimatch Foundation Ukraine та Національний комітет спорту людей з інвалідністю розуміють специфіку професійного спорту людей з інвалідністю та допомагають юним талантам з дитинства закарбовувати тіло та дух для майбутніх перемог. 

Минулого тижня у Західному реабілітаційно-спортивному центрі НКСІУ відбулося  вручення стипендій юним спортсменам з інвалідністю від благодійного фонду Parimatch Foundation в межах спільної з НКСІУ стипендіальної програми «Так, я можу!».  

Ініціативна створена для  підтримки та розвитку дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами шляхом залучення їх до спорту.  На заході гості зустрілися з лауреатами стипендій Parimatch Foundation, а також з багаторазовим призером Дефлімпійських ігор з лижних перегонів Андрієм Андріїшиним. 

Безбар’єрний доступ до спорту - головна мета проєкту. Програма спрямована на те, щоб заохочувати дітей займатися спортом та створювати для цього всі умови. Попри війну в Україні Фонд продовжує підтримувати дітей розвиватися у спорті навіть у цей надскладний для країни час.

 Але і плани на майбутнє не менш масштабні. У 2023 році 25 спортсменів з інвалідністю віком від 12 до 17 років з 14 регіонів України отримають стипендії від Parimatch Foundation  на суму 1,2 млн грн.  Ресурси, вкладені в межах спільної програми «Так, я можу!» повертаються країні новими зірками Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, які прославляють ім’я України на міжнародній та кожною перемогою роблять внесок у велику перемогу

! Слава Україні!  #ПаралімпійціУкраїни #ДефлімпійціУкраїни #ParimatchFoundation #НКСІУ #ТакЯМожу #YesICan

Піднятися на початок