A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

#Дефлімпіада2019: золото та золоте срібло України

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 16 грудня 2019 року о 15:58

Національна дефлімпійська збірна команда України сьогодні, 16 грудня, у четвертий змагальний день Дефлімпіади, вирвала яскраву перемогу у лижних перегонах на середній дистанції. Саме чоловіки на дистанції 5 км класикою довели нас на фініші до сліз: Дмитро Мажаєв та Андрій Андріїшин та лише одна десята секунди, що розділила перше та друге місце спортсменів (результат першого - 13'24.0, другого +0,1). Таким чином, наразі в національної дефлімпійської збірної - 2 золоті, 3 срібні та 1 бронзова медалі. Слава Україні!!! 

На дистанції 3 кілометри класикою серед жінок наша Єлізавета Нопрієнко фінішувала четвертою. До подіуму їй не вистачило прикрих двох секунд. Але це означає, що вже завтра у гонці переслідуванні вона буде стартувати з мінімальним відривом від потенційного третього місця. І доля нагород вже вирішиться у контактній боротьбі.

Ми з нетерпінням чекаємо завтрашнього дня в Санта Катеріні, адже крім лижних перегонів, тут вперше стартуватимуть наші гірськолижники. У  містечку Мадезимо продовжуються змагання з керлінгу, а в Кьявенні - командна боротьба в шахах, яка триватиме до кінця Ігор.

Спостерігайте за новинами дефлімпійської збірної за хештегом #Дефлімпіада2019 і тут - ХІХ зимові Дефлімпійські ігри 2019 року: Україно, вперед! та підтримуйте нашу команду разом зі спонсорами і партнерами Національного комітету спорту інвалідів України - компаніями lifecell, ВОЛЯ, Моршинська, UCloud, Toyota Ukraine, Victoria Koroleva - Виктория Королёва, SPORTMASTER UA.

Ваша підтримка - наша перемога!

Піднятися на початок