A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Чемпіонат України з лижних перегонів: підсумки та плани (повтор ефіру від 28.01.2021)

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 03 лютого 2021 року о 14:07

Три змагальні дні за найвищі нагороди чемпіонату України з лижних перегонів у Західному реабілітаційно-спортивному центрі боролись спортсмени з порушеннями слуху.

На жаль, погода була не дуже прихильною до спортсменів-дефлімпійців, та усі 37 учасників з 7 областей України та м.Києва попри неприємну погоду щодня виходили на трасу.

До речі, в цьому році кількість учасників збільшилась не лише за рахунок наймолодшої категорії: у лижних перегонах є переможні «камбеки».

До традиційних лідерів чемпіонату серед чоловіків Андрія Андріїшина, Дмитра Мажаєва та Ярослава Гульоватого «вклинився» 20-річний Руслан Денисенко. Серед молоді найбільший прогрес - у спортсменів з Сумської області Владислава Курисько, Кирила Мариненко і Вадима Рути.

Серед жінок також побачили нову призерку: дві бронзи на перших змаганнях після повернення у спорт виборола Лариса Васютенко.

Як розподілилися призові місця та як змінився п'єдестал чемпіонату України у 2021  - у сюжеті  #BroadcastMediaCenter. І звісно, оцінку виступу спортсменів дасть головний тренера національної збірної команди серед спортсменів з порушенням слуху Галина Глазко.

Зауважимо, що змагання чемпіонату України проводились Укрцентром з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт” за підтримки Міністерства молоді та спорту України.


Дивимось сюжет #BroadcastMediaCenter та знову плануємо вболівати за спортсменів з порушеннями слуху: після нетривалого відпочинку вони повернуться до Західного реабілітаційно-спортивного центру для підготовки до кубку України, запланованого на кінець лютого.

#Deaflympic #DeaflympicTeamUkraine #NordicSkiing #ЛижніПерегони #Дефлімпіада2023 #BestTeam #BroadcastMediaCenter


Піднятися на початок