A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Чемпіонат України з футболу серед спортсменів з порушеннями слуху. Тур 3 (продовження)

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 06 жовтня 2024 року о 14:00

Національна збірна України з футболу серед спортсменів з порушеннями слуху - чемпіони Європи 2019 року, чемпіони світу 2023 року та чемпіони Дефлімпіади-2021. 

У червні цього року команда стала віцечемпіонкою Європи в турецькій Анталії. Зараз в Івано-Франківську найкращі футболісти захищатимуть кожен свою область, і надихатимуть спортсменів, які тільки розпочали свій шлях у дефлімпійському футболі.  Чемпіонат України з футболу серед спортсменів з порушеннями слуху знову стане майданчиком для селекції нових гравців та перевірки діючих чемпіонів.  

Кому в цьому році дістанеться звання чемпіонів країни - дивіться наживо на каналі Equalympic.  Наразі до вашої уваги гра команд Івано-Франківської та Полтавської областей. 

Змагання проходять за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Укрцентру "Інваспорт", Національного комітету спорту інвалідів України та Спортивної федерації глухих України.  

Трансляцію змагань забезпечує телеканал Equalympic. 

 Телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com 

#ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт  #Деффутбол #ЧемпіонатУкраїни2024

Піднятися на початок