A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Бліц #Дефлімпіада2019: перші перемоги

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 13 грудня 2019 року о 15:03

Неймовірний ранок першого дня змагань: національна дефлімпійська збірна команда України розпочала #Дефлімпіада2019 золотою та бронзовою медалями! Власне сьогодні, 13 грудня, українці здобули історичне для збірної перше золото, яке виборов Дмитро Мажаєв у лижних перегонах на дистанції 10 км вільним стилем, бронзову нагороду завоювала Єлізавета Нопрієнко на дистанції 5 км вільним стилем. Причому відрив у Дмитра від конкурентів становив більше хвилини! Ще є одна перемога у чоловічої команди з керлінгу: з рахунком 9:3 українці здолали швейцарців. Також дебютували сноубордисти у паралельному слаломі гіганті, проте наразі поки що без медалей.

Сьогоднішній день ще триває! Наразі у бліці змагаються шахісти, а також буде ще одна сесія у чоловіків з командою Росії (17:00 за місцевим часом) та у жінок з командою Угорщини (14:00). 

Спостерігайте за новинами дефлімпійської збірної за хештегом #Дефлімпіада2019 і тут - ХІХ зимові Дефлімпійські ігри 2019 року: Україно, вперед! та підтримуйте нашу команду разом зі спонсорами і партнерами Національного комітету спорту інвалідів України - компаніями lifecell, ВОЛЯ, Моршинська, UCloud, Toyota Ukraine, Victoria Koroleva - Виктория Королёва, SPORTMASTER UA.

Ваша підтримка - наша перемога!


Піднятися на початок