A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

24 медалі України за день до завершення парачемпіонату світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 29 січня 2023 року о 10:11

Ще дві медалі додали українські паралімпійці до своєї скарбнички нагород на чемпіонаті світу, що триває в шведському Естерсунді. Відтак, у доробку збірної - 24 медалі, 5 з яких золоті, 7 срібних та 12 бронзових і друге місце за загальною кількістю нагород.

Результати шостого дня змагань (індивідуальна гонка класичним стилем, 10км)

  • Казік Олександр (з порушеннями зору (тотально незрячий); гайд Кучерявий Сергій) – бронза
  • Радь Тарас (клас сидячі) - бронза

Сьогодні, 29 січня - сьомий прикінцевий день чемпіонату світу з лижних перегонів та біатлону, що завершується наразі у м. Естерсунд, Швеція.           

Спортсмени змагатимуться у естафетах ( відкрита та змішана, 4х2,5 км). Старт відкритої естафети об 11:00 за київським часом, змішана розпочнеться о 13:00.

Нагадаємо, у змаганнях чемпіонату світу беруть участь спортсмени 19 країн світу. Команду України представляє 24 спортсмени з інвалідністю.

Вболіваємо за Україну!  Дивимось трансляції наживо на нашій фейсбук сторінці https://www.facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine та на першому інклюзивному телеканалі Equalympic! Разом переможемо!!!    

 Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.tv.

Фото: https://www.flickr.com/photos/parasportse/

#Equalympic #СпортивнийФронт #ЛижніПерегониТаБіатлонУкраїни #ПаралімпійціУкраїни #ПеремогаУкраїни

Піднятися на початок