A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

19 березня у Вуокатті - новий старт зимового кубку світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 18 березня 2021 року о 16:57


Нарешті після року коронавірусного затишшя українські парабіатлоністи та лижники вже вдруге виходять на міжнародні старти. Цього разу національна збірна у складі 19 спортсменів, 5 з яких – гайди, змагатиметься у фінському Вуокатті.  

Першим стартом став етап паралімпійського кубку у Кранській Горі/Планіці, що в Словенії. І цей дебют команди після більш ніж річної паузи був досить яскравим: українці стали другими з 13 країн світу, виборовши аж 29 високих нагород, 6 з яких – золоті.

Надзвичайно успішними були наші спортсменки, які виступають у класі стоячи, що усі 6 днів поспіль прикрашали змагання кубку світу українським п’єдесталом. Серед них і серед команди в цілому справжніми фаворитками стали  Ляшенко Людмила, у доробку якої - 5 золотих та 1 срібна медалі, та Кононова Олександра, яка виборола 1 золоту, 2 срібні й 2 бронзові нагороди.

Про все це і не тільки дивіться у сюжеті #BroadcastMediaCenter та налаштовуйтесь вболівати за національну паралімпійську збірну з лижних перегонів та біатлону на черговому кубкові світу, який триватиме з 19 до 27 березня.

Результати змагань традиційно будуть розміщені на веб- та фейсбуксторінці Національного комітету спорту інвалідів України. Вперед, Україно!

 #Paralympic#ParalympicTeamUkraine#NordicSkiing#Biathlon#ЛижніПерегони#Біатлон#Паралімпіада2022#ВідПхьончхануДоПекіну#BestTeam

Піднятися на початок