A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

12 медалей та другий український подіум у третій день чемпіонату світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 16 січня 2022 року о 19:39

16 січня – новий успішний біатлонний день національної паралімпійської збірної команди України на чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону, що триває у норвезькому Ліллехаммері.  Сьогодні у доробку збірної – 1 золота, 2 срібні та 1 бронзова нагороди у біатлоні (середня дистанція). Відтак, за три змагальні дні у скарбничці українських паралімпійців – 12 нагород – 2 золоті, 4 срібні та 6 бронзових медалей.

Вже вдруге на цьому чемпіонаті світу - український подіум у виконанні спортсменок у класі стоячи: Ляшенко Людмили – золота медаль (Харківська обл.), Буй Ірини (Вінницька обл.) - срібна нагорода та Кононової Олександри (Київська обл.) – бронзова нагорода.

У класі сидячі «срібло» у Тараса Радя (Тернопільська обл.).

Вітаємо команду з таким потужним виступом! Завтра - вихідний день на чемпіонаті світу, отож повернемось до вболівання 18 січня!

Офіційні результати: https://www.paralympic.org/nordic-skiing

Трансляція наживо - на офіційній фейсбук-сторінці Національного комітету спорту людей з інвалідністю України - https://www.facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine та на унікальному інклюзивному телеканалі Equalympic.

У чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону беруть участь спортсмени з 32 країн світу. Команду України представляють 25 спортсменів з інвалідністю, які виступатимуть у лижних перегонах та біатлоні та боротимуться за добір паралімпійських ліцензій. Вболіваємо за нашу команду!!!

#Паралімпіада2022 #Beijing2022 #BestTeam

Фото – Міжнародного паралімпійського комітету


Піднятися на початок